Sundhedsinfo eller salgstrick? Lær at gennemskue forskellen!

Næsten alle jeg kender tror inderligt på at æg er sundt og nødvendt. Hvordan kan det mon være? De har sikkert som så mange andre fået at vide gang på gang at æg er sund morgenmad. En god kilde til protein og meget andet positivt om indtagelse af æg. Men af hvem har de fået det at vide og hvem har de fået det at vide af? Og hvordan kan det være at der holdes tilbage med de mange negative konsekvenser æg har på mennesket, som man gennem objektive videnskabelige undersøgelser er fundet frem til og i stedet promoverer undersøgelser, betalte af æggeindustrien? Hvorfor er det nødvendigt for reklamebranchen at twiste ord for at få det til at lyde ‘som om’ æg er sundt, i stedet for bare at informere om det som fakta? Er æg sundt og nødvendigt eller er flertallets tro herom noget industrien har bildt os ind for at tjene penge?

Se med her….

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s