Mit besøg på en grisefarm i Lund, Sverige

Jeg var ude og se en grisefarm i Sverige, året 2015, lidt udenfor Lund. Den som ligger tæt på Lunds Waldorfskole. Her var alle grisene inde i en stald bag tremmer med meget lidt plads. Og lige da jeg kom var de i fuld gang med at spænde smågrisene fast mod deres vilje. Landmændende havde alle sammen høreværn på, fordi lyden fra de små grise var så høj at det ellers ville skade deres hørelse. Hvorfor skreg grisene? Fordi landmændende uden bedøvelse kastrerede dem mens de ufrivilligt var spændt fast så de ikke kunne forsvare dem selv.

Skærmbillede 2018-11-20 kl. 02.27.47

Imens stod mødrene og hørte på uden at kunne forsvare deres unger fordi de stod låst bag tremmer.

Skærmbillede 2018-11-20 kl. 02.19.38

Det er frygteligt hvordan dyrene behandles når de reduceres til produkter fremfor følende sansende væsner og vi må i fællesskab få det stoppet! Ligesom med al vold gennem vores historie tager den slags ændringer desværre tid. Jeg opfordrer alle til at holde op med at stemme på udnyttelse af dyr, hvor levende væsner reduceres til produkter. Stem i stedet vegansk med Jeres penge når I handler ❤ – For dyrenes skyld!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s